۱۹ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۵۱

آیت‌الله تسخیری:

تقریب مذاهب و گفتگوی ادیان استراتژی اساسی ایران اسلامی است

تقریب مذاهب و گفتگوی ادیان استراتژی اساسی ایران اسلامی است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار شیخ اسماعیل از رهبران اسلامی استرالیا و مایک آینس براون سفیر استرالیا در تهران با تشریح اقدامات این مجمع جهت اتحاد ادیان و دفاع از ارزشهای انسانی، گفت: تقریب مذاهب و گفتگوی ادیان استراتژی اساسی ایران اسلامی است .

به گزارش خبرگزاری مهر، این دیدار آیت‌الله تسخیری با تبیین اهمیت اتحاد مسلمانان و همراهی ادیان برای دفاع از ارزشهای انسانی، تلاش مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی را در این راستا تشریح کرد.

وی با ذکر تلاشهای فرهنگی و علمی مجمع اعم از انتشار مجلات، کتابها، تحقیقات و شرکت در کنفرانسهای متعدد داخلی و بین‌المللی جهت روشنگری، بر همکاری مستمر این مجمع با رهبران ادیان آسمانی دیگر کشورها تأکید  و از روابط و همکاری خوب این مجمع با رهبران کاتولیک و ارتدکس در کشورهای مختلف جهان بخصوص اروپا و آمریکا یاد کرد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن قدردانی از وضعیت خوب مسلمانان در استرالیا اظهار امیدواری کرد وضعیت مهاجرین که مورد استقبال دولت استرالیا هستند روز به روز در راه تأمین حالت طبیعی انسانی بهبود یابد.

وی جمهوری اسلامی را کشور وحدت‌طلب و یار انسانهای مستضعف و استراتژی اساسی نظام را تقریب بین مذاهب و گفتگوی ادیان و همکاری فرهنگها دانست و هرگونه تلاشی که به این استراتژی خدشه بزند را مردود شمرد.

آیت‌الله ‌‌تسخیری در سخنان خود یادآورشد: جمهوری اسلامی ایران براساس فرمان رهبری آن با وجود هرگونه سلاح‌های کشتار جمعی مخالف است و تولید سلاح اتمی را حرام می‌داند، لذا ایران ضد تروریسم، فقر، جهل و گسترش بیماری‌های ویرانگر است از این رو ما فقط به دنبال صلح جهانی، عدالت و نشر ارزشهای انسانی و داشتن حقوق طبیعی خود هستیم . لذا داشتن تکنولوژی صلح‌آمیز هسته‌ای را حق طبیعی خود می‌دانیم واز آن عدول نخواهیم کرد.

در ادامه این دیدار، شیخ اسماعیل از رهبران مسلمان استرالیا با مهم توصیف کردن مسئله وحدت و برادری ، هدف سفر خود را تقویت ارتباط مسلمانان در دو کشور و انسانهای آزاده دانست و آرزو کرد بتواند از تجارب مجمع تقریب و چگونگی پیاده کردن روحیه اخوت و برادری در میان مسلمانان و سایر انسانها استفاده کند .

در این دیدار مایک آینس براون، سفیر استرالیا در تهران نیز تلاش سفارت را در راستای تقویت روابط دو ملت خواند و این دیدار را یکی از مصداقهای این تلاشها دانست و آرزو کرد در آینده دیدار‌های متقابلی میان علما و دانشمندان در ایران و استرالیا صورت پذیرد.‌

کد خبر 1097570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha